Regnskapssystem

Vi bruker Duett som er et komplett økonomisystem som gir deg full tilgang til oppdatert regnskap og rapporter
Kontakt ossTjenester

Du kan velge om regnskapsføringen skal skje digitalt eller på papir.

Duett Økonomi leveres som en skytjeneste med mange fordeler. Den har selvfølgelig en enkel og trygg pålogging via internett. Vi har fokus på høy datasikkerhet og all data er lagret i Norge.

Du slipper kjøp av moduler ved oppstart eller senere, og det er derfor både forutsigbart og prisgunstig. Det føres over 90.000 regnskap i Norge med Duett, og antallet vokser raskt.

Duett Økonomi har en automatisert flyt av bilag og betalinger som er unik. Som regnskapsfører sparer du mye tid. På Duett MinSide er det oppdatert regnskap tilpasset ditt behov. Der finner du alt på ett sted og får et godt styringsverktøy for din bedrift.

Hva kan Duett gjøre for deg

Fakturering

Rapportering

Innkjøp og logistikk

Analyse

U

Timeregistrering

Årsoppgjør

Lønn

Operations

Ett system som passer for alle

Duett Økonomi passer for alle typer kunder og har et godt system for regnskap og bilagshåndtering. Attestasjon blir en enkel prosess. Regnskapssystemet sørger for at digitale og manuelle transaksjoner blir effektivt gjennomført.

Fakturering i Duett Økonomi er enkelt. Her kan du raskt lage fakturaer, eller jobbe med mer avansert ordrebehandling knyttet til vareflyt og logistikk.

Innkjøp og logistikk i Duett Økonomi henger tett sammen med ordrebehandlingen, og gir en effektiv styring og kontroll på vareflyten.

Enkel og oversiktlig timeregistrering, rapportering og analyse

Timeregistrering i Duett Økonomi gjøres i en app «Duett». Den er perfekt for håndverkere, entreprenører, konsulenter, og andre som har behov for registrering av timer.
Duett Lønn er et webbasert lønnssystem for små og mellomstore arbeidsgivere.

Rapportering og analyse i Duett Økonomi er grafisk og interaktivt. Fra oversiktsbilder klikker du deg ned til detaljer om regnskap, kunder, leverandører eller prosjekt. Er transaksjonene elektroniske, ser du bildet av bilaget som siste nivå der det er aktuelt.

Vårt mål er å gjøre din jobb så enkel som mulig

Årsoppgjør Duett Økonomi er en unik egenutviklet og helintegrert del av økonomisystemet. Det håndterer aksjeselskaper, ANS, SA, NUF og personlige foretaksformer.

Vårt mål er å gjøre din jobb så enkel som mulig. Duett-appen inneholder alt du trenger for å følge opp eget regnskap, registrere timer og utlegg, sende faktura, betale regninger og samle kvitteringer.

Få full tilgang til regnskapet

Du gjør den enkle jobben selv, og kan overlate det kompliserte til oss. Via vår app har du kontoret i lomma og full kontroll til enhver tid.

Litt mer om Duett …

full tilgang til eget regnskap

Du får full tilgang til regnskapet. MinSide gir deg tilgang til det du trenger. Den kan settes opp med ulike brukertilganger, og er tilgjengelig på alle plattformer. Timeregistreringen gjør du via en mobilapp.

Fakturering

Fakturering gjøres i Duett-appen eller på Duett MinSide. Appen finner kunder i nærheten via GPS, og du kan skanne strekkoder for å legge inn varer. Du kan sende e-faktura, PDF-faktura via e-post, eFaktura til Vipps/privat nettbank eller skrive dem ut.

Timeregistrering

Timeregistrering er viktig for alle som leverer timebaserte tjenester. I Duett MinSide registrerer du timer i Duettappen så fort jobben er utført.

Etter godkjenning kan timene brukes som grunnlag for fakturering, til lønn, mot prosjekter eller til generell oppfølging av ansatte. Ha full kontroll på alle timer.

 

Alle regningene dine på ett sted

Duett MinSide attestasjon og betaling gjør hverdagen enklere! Du får samlet alle regningene dine på ett sted, ferdig utfylt med KID-nummer og andre detaljer. Du godkjenner dem for betaling med et par klikk, og bruker BankID for sikker autentisering. Både du og regnskapsfører sparer tid på dette.

 

Rapportering og analyse

Rapportering og analyse i Duett MinSide gir deg alltid oppdatert status på ditt regnskap. Tydelige oppsett med grafer og viktige nøkkeltall gir deg raskt oversikt over den økonomiske statusen for din virksomhet.

Duett MinSide gir en trygg kanal for sikker kommunikasjon med din regnskapsfører via Duett Melding.

Duett sky

– Du blir kvitt mange bekymringer med skytjenester

De fleste leverandører tilbyr i dag skytjenester. For brukerne handler det om å effektivisere, øke tilgjengeligheten, og ikke minst sikkerheten. Med Duett Sky er datasikkerheten høy, og alle data blir lagret i duetts eget datasenter i Norge. Duett Sky har ett av Norges mest moderne datasentre med en oppetid på ca. 99,7 %.

Hybride driftsløsninger er den skytjenesten de fleste kunder velger. Vi tilpasser løsningen til ditt behov. Du får tilgang til programmer og data når og hvor du vil, og vi sørger for versjonsoppdateringer, backup og IT-sikkerhet.

Microsoft Office 365 er en skybasert tjeneste som samler de beste verktøyene for måten vi jobber på, og gir deg tilgang til de kjente Office-produktene på en mye enklere måte. Du får alltid siste versjon, og du kan lagre dokumenter og e-post i skyen.

Regnskapstjenester Sør

Telefon +47 960 93 520
E-post post@regnskapstjenester.no
Mandag – fredag kl. 09.00 – 15.00

Adresse

Landbrukets Hus
Skrubbedalsveien 5, Stoa
4848 Arendal