Våre tjenester

Vi hjelper deg med å automatisere administrative rutiner for å redusere kostnadene
Kontakt ossTjenester

Våre tjenester

Vi hjelper deg med å automatisere administrative rutiner for å redusere kostnadene.

Budsjett

Remittering

Regnskap

Bokføring

Rådgivning

Økonomistyring

Næringsoppgave

Årsregnskap

Regnskapstjenester

Regnskapsføring, lønn, merverdiavgift, avstemming og kontroll, aksjonæroppgaver, årsregnskap og skattemelding, personlig support og rådgivning.

Hos oss får du din egen regnskapsfører slik at du slipper å forholde deg til stadig nye personer.

Fakturahåndtering

Regnskapstjenester Sør kan også ta hånd om dine inngående og utgående fakturaer, og forestå utbetalinger. Det samme gjelder utbetalinger og bokføring knyttet til lønn.

Personlig kontakt

Regnskapstjenester Sør på Stoa i Arendal leverer kompetansebaserte tjenester innen regnskap, avgift, skatt og rådgivning. Hos oss er kunden i fokus. Vi legger stor vekt på at du skal få personlig kontakt og samarbeide med din egen regnskapsfører. Vi er autorisert regnskapsførerselskap og er underlagt strenge krav fra Finanstilsynet.

Jobb slik du ønsker 

Som kunde bringer du oss dine bilag, kvitteringer m.m. (fysisk eller digitalt). Så tar vi oss av bokføring, omsetnings- og momsoppgaver, årsregnskap, næringsoppgave og skattemelding.

Regnskapstjenester Sør kan også ta hånd om dine inngående og utgående fakturaer, og forestå utbetalinger. Det samme gjelder utbetalinger og bokføring knyttet til lønn.

Overlat regnskapet til oss

Vårt mål er at du skal kunne holde på med det du er best til og trives med – og overlater regnskapet til oss. Kontakt oss i dag om du ønsker en gjennomgang av dine behov.

Regnskapstjenester Sør

Telefon +47 960 93 520
E-post post@regnskapstjenester.no
Mandag – fredag kl. 09.00 – 15.00

Adresse

Landbrukets Hus
Skrubbedalsveien 5, Stoa
4848 Arendal